“Dani Srpske u Srbiji”: Banjalučka grupa “One tri” oduševila Čačane

Banjalučka grupa “One tri” održala je večeras koncert pred prepunom salom Kulturnog centra Čačak u okviru manifestacije “Dani Srpske u Srbiji”.

Tri vrhunska vokala Ružica Čavić Tomićević, Svetlana Ceca Vidović i Maja Tatić oduševile su publiku izvođenjem brojnih poznatih domaćih i stranih numera.

Koncertu su prisustvovali gradonačelnik Čačka Milun Todorović sa saradnicima i drugi gradski zvaničnici, kao i istaknuti kulturni i javni radnici, te brojni građani Čačka.

Tomićevićeva je uoči koncerta istakla da grupa “One tri” sa zadovoljstvom već nekoliko godina učestvuje na manifestaicji “Dani Srpske u Srbiji”.

“To nam puno znači, prije svega zato što je Republika Srpska naša otadžbina i ponosne smo što možemo da budemo, na neki način ambasadori i da predstavimo kroz muziku, šale, kakav smo narod i koji to mentalitet imamo u sebi i najvažnije taj naš srpski iskon koji se širi po cijelom Balkanu, prije svega, u matici Srbiji”, rekla je Tomićevićeva.

Manifestacija “Dani Srpske u Srbiji”, 11. po redu, biće završena sutra svečanim zatvaranjem u Narodnom pozorištu u Nišu.

Ostavite komentar: