Dani rokenrola: Treći festival zanatskog piva na Palama 26. i 27. avgusta

19.08.2021. | 08:31

Treći festival rokenrola i zanatskog piva “Birokrata”, koji će okupiti 10 izlagača, biće održan 26. i 27. avgusta na Studentskom trgu na Palama u okviru Gospojinskih svečanosti povodom Dana opštine – Uspenja Presvete Bogorodice.

Organizator festivala je Udruženje građana za promociju rokenrola i zanatskog pivarstva “Birokrata” Pale, “Rokenrol kafe” Pale i Birokratina zanatska pivara /Beerorkata's craft brewery/ Pale, najavljeno je iz Opštinske uprave.

Na ovogodišnjem festivalu će učestvovati “Gorštak” i “MCB” iz Banjaluke, “Laufer” iz Brčkog, “84 olimpiks” iz Sarajeva, “Pi” i “Brko” sa Ilidže, “Oldbridž” iz Mostara, “Fabrika” Risan, “Majstor za pivo“ Istočno Sarajevo i “Birokrata” Pale.

U saopštenju se navodi da izlagači dolaze iz Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta i Crne Gore, te posredno iz Srbije, tako da se festival može smatrati regionalnim, a ljubitelji piva imaće priliku da probaju više od 50 vrsta ovog pića.

Oba dana festival će početi od 16.00 časova.

U okviru muzičkog dijela, u četvrtak, 26. avgusta, nastupaće bendovi “Bitanga i prinčevi”, “Star bridž” i “IQV EKV tribute” .

U petak, 27. avgusta, od 20.30 časova nastupiće popularna grupa “Kerber”.

Generalni pokrovitelj festivala je opština Pale.