“Dabogda svi ovako ratovali”: Bjelogrlić i Biković zajedničkom fotografijom demantovali priče o svađi FOTO

11.01.2021. | 12:25

Beogradski dnevni list “Kurir” donio je na naslovnici vijest da je odnos glumaca Dragana Bjelogrlića i Miloša Bikovića navodno odavno  zahladnio, da više ne komuniciraju i ne rade na zajedničkim projektima. Nije dugo trebalo čekati na konkretan odgovor koji je demantovao sve napisano.

Kurir tvrdi da poznati glumci od javnosti kriju razlog raskida saradnje, a to je navodno zato što Dragan Bjelogrlić nije dio „Južnog vetra“ zbog svađe s Milošem Bikovićem.

Za komentar povodom ovih saznanja Kurir je pozvao popularne glumce.

“Nisam se zakačio ni s Milošem Bikovićem, a ni s Milošem Avramovićem. Prosto nam se nisu poklopili termini. To je jedna velika glupost, mojih komentara nema”, napisao je Bjelogrlić u SMS poruci.

Miloš Biković bio je još šturiji u svom odgovoru.

“Nisam u svađi s Bjelom. Snimanje „Južnog vetra“ bilo je prije dvije godine i nismo tada smjeli da pomijeramo datum snimanja”, poručuje Biković.

Bez obzira što su glumci demantovali da su u svađi “Kurir” je napisao da je poslovna saradnja između njih zbog izostanka saradnju u nastavku projekta “Južni vetar” raskinuta, a da su neko vrijeme među njima bili zahladili i prijateljski odnosi. Miloš je želio da čovjek, koji mu je dao prvu glavnu ulogu u filmu „Montevideo, bog te video“, bude nakon filma dio i popularne serije, ali je Bjela nekoliko puta prekršio dogovore s rediteljem Milošem Avramovićem i s Bikovićem kao jednim od producenata. Draganu nije odgovarao kalendar snimanja, pa je nekoliko puta morao da bude promijenjen njegov raspored, što je samoj ekipi i Bikoviću kasnije pravilo veliki problem zbog obaveza u Rusiji, tvrdi taj dnevni list.

Nakon što su osvanuli na naslovnici “Kurira” zajedničkom fotografijom su najbolje demantovali sva pisanja.

Evo ratujemo… pobismo se.  Dabogda svi ovako ratovali…”, uz osmijeh je iznad fotografije objavljene na društvenim mrežama napisao Biković.

https://twitter.com/Bikovic/status/1348034775454543872