Ceca i Saša Matić održali spektakularan koncert na tvrđavi Kastel u Banjaluci VIDEO

17.07.2022. | 07:55

Dvije muzičke zvijezde, Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić, su na prepunom Kastelu održali zajednički koncert u sklopu “Vikend festa”, pod nazivom “Jedna noć, dva koncerta”.

Ovu spektakularnu koncertnu noć otvorio je Saša Matić numerom “Prejako”, a pjevao je i svoje stare hitove kao što su “Ruzmarin”, “Neke ptice nikada ne polete”.

Matić je dao omaž Tomi Zdravkoviću, Tozovcu i Džeju, pjevajići njihove pjesme.

U izjavi za medije, Matić je rekao da voli doći u Banjaluku i da se raduje večerašnjem nastupu na Kastelu, te da se nada da će bidi dobro kao i prethodni put .

Obzirom da je skoro izdao novi album pod nazivom “Dva života”, kroz osmijeh je rekao da je veoma uzbuđen zbog uspješnosti albuma.

– Reakcija publike je odlična. Mislim da je ljudima trebalo malo svježe krvi i nove muzike – zaključio je Matić.

Ceca je svoj nastup započela numerom “Beograd”, a na oduševljenje Banjalučana nastavila je pjesmama “Šta je to u tvoj venama”, “Nagovori”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli C E C A (@cecaraznatovic)

Popularni “Vikend fest” se nakon kraće pauze zbog kovida vratio na vrata grada na Vrbasu, piše Glas Srpske.

Organizatori festa, agencija “Travel for fan” su ranije rekli da je “Vikend fest” do prije pandemije okupio brojna i takođe velika imena domaće muzičke scene, te da je na Kastelu uživalo oko 30.000 posjetilaca po festivalu.

– Ove godine je bio takođe velik odaziv publike. Zainteresovanih za karte je bilo sa svih strana svijeta, od Austrije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore do Srbije – rekli su u agenciji.

Pokazatelj velike zainteresovanosti je i podatak da se za VIP ložu prodalo više od 2.500 karata.