Bred Pit bio maskota, Džim Keri domar… Bavili se svim i svačim, a sada su poznati glumci

Počeli su da rade još kao tinejdžeri, a poslovi su uglavnom bili uslužne prirode, od konobara, maskote, do blagajnice. Džulija Roberts je prodavala sladoled i tako plaćala časove glume.

1. Džim Keri radio je kao domar

Džim Keri je prvi put nastupio kao stendap komičar kada je imao samo 15 godina. Međutim, u to vrijeme od toga se nije moglo živjeti. Budući da su Keri i njegova porodica tada živjeli u kombiju, kako bi ih finansijski podržao, onog dana kada je napunio 16 godina počeo je da radi kao domar u jednoj fabrici.

Keri je napustio srednju školu, pa je dvije godine radio u fabrici, sve dok nije uspio da zaradi malo više novca za život radeći kao profesionalni komičar.

2. Kris Prat je radio u restoranu Baba Gamp šrimp

Kada je imao 19 godina, Kris Prat je živio je u kombiju i radio kao konobar. Punih 20 godina kasnije objavio je sliku na Instagramu na kojoj jede u jednom od restorana Baba Gamp šrimp.

U opisu fotografije je napisao: “Svaki put kad dođem ovdje, podsjeti me na hiljade škampa koje sam pojeo sa tanjira drugih dok sam se vraćao u kuhinju”.

3. Džulija Roberts radila je u Baskin-Robinsu

Prije nego što je postala svjetski poznata glumica, Džulija Roberts prodavala je sladolede. Novcem koji je tamo zaradila, plaćala je časove glume koje je pohađala.

4. Bred Pit bio je maskota

Obučen kao kokoška, Bred Pit mahao je transparentom kako bi privukao kupce u lokalni restoran El Polo Loko. U jednom intervjuu, Bred je otkrio da ga nije bilo sramota da nosi takav kostim, rekavši: “Čovjek od nečega mora zaraditi da se prehrani”.

5. Mišel Fajfer radila je kao blagajnica

Mišel Fajfer bila je angažovana pola radnog vremena kad je imala samo 14 godina. U to vrijeme radila je kao blagajnica u supermarketu. Međutim, ona nije uživala u tome i tada je shvatila da želi da se bavi glumom.

6. Džejk Džilenhol bio je spasilac na plaži

Prije nego što je postao uspješni glumac, Džejk je čuvao kupače na plaži. Dok je bio na dužnosti, nije bilo većih incidenata. Međutim, Džilenhol je ipak dobro došao jednom plivaču kojeg je opekla meduza, a on mu je pomogao da ublaži bol.

7. Hju Džekman je radio kao klovn na zabavama

Prije nego što je započeo glumačku karijeru, zabavljao je djecu na zabavama. U jednom od intervjua otkrio je: “Bio sam klovn Koko i nisam imao magične trikove. Sjećam se kako je 6-godišnjak na zabavi rekao – Mama, ovaj klovn je užasan, ne zna nikakve trikove i bio je u pravu”.

8. Eva Longorija radila je u Vendiju

Kad je Eva Longorija imala 15 godina, poželjela je haljinu od quinceañere, koju djevojke u Latinskoj Americi nose za svoj 15. rođendan. Nažalost, njeni roditelji nisu mogli da priušte takvu haljinu, pa se ona zaposlila u restoranu brze hrane Vendi kako bi je sama sebi platila.

9. Džejms Franko radio je u Mekdonaldsu

Nakon što je odustao od fakulteta, Džejms Franko dobio je otkaz na golf terenu i u kafiću. Roditelji mu više nisu bili finansijska podrška, a on nikako nije mogao da pronađe glumački posao. Tada je počeo raditi u Mekdonaldsu u Los Anđelesu. Dok je tamo radio, Franko je vježbao strane naglaske i jeo hamburgere koji su bili za bacanje.

10. Megan Foks je pravila smuti

Megan Foks je uglavnom radila poslove iza blagajne, ali to nije bilo sve. Jednom nedjeljno jedan od zaposlenih morao je da nosi kostim voća, pa je Megan Foks tako bila džinovska banana, piše Brajt sajd.

Ostavite komentar: