Biković u žiriju Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala

06.04.2021. | 22:29

“Ne samo da ću uživati u vrhunskim ostvarenjima već ću imati i priliku da se upoznam i razmijenim iskustva sa istaknutim filmskim stvaraocima kao što je veliki Brillante Mendosa, zatim Nigina Sajfulajeva, Karim Ajnuz i mnogi drugi… posebno mi je drago što me je pozvao čovjek koga izuzetno poštujem Nikita Mihalkov”, pohvalio se glumac Miloš Biković.

Poznati glumac Miloš Biković odomaćio se u Rusiji, gdje je inače veoma uspješan i tražen. Nakon što je izabran za najpopularnijeg glumca u pomenutoj državi i državljanstva koje je dobio, on je dogovorio još jedan posao. Naime, zvijezda filma “Južni vjetar” sada se našao u žiriju prestižnog Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala.

Miloš ovu informaciju nije krio od javnosti pa se i pohvalio na društvenim mrežama budući da je srećan i ponosan.

“Veoma sam počastvovan što ću biti u žiriju glavnog konkursa Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala. Ne samo da ću uživati u vrhunskim ostvarenjima već ću imati i priliku da se upoznam i razmijenim iskustva sa istaknutim filmskim stvaraocima kao što je veliki Brillante Mendosa, zatim Nigina Sajfulajeva, Karim Ajnuz i mnogi drugi, a posebno mi je drago što me je pozvao čovjek koga izuzetno poštujem Nikita Mihalkov”, napisao je Biković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

 

 

Oznake: Miloš Biković