Banjaluka će biti književni centar: Počinje “Imperativ” gdje će se okupiti više od 30 pisaca

Još samo nekoliko dana je ostalo do početka Petog regionalnog festivala književnosti “Imperativ”, koji počinje u petak, 27. maja i traje sve utorka, 31. maja.
“Banjaluka će ponovo biti u književni centar u kojem će se okupiti više od 30 domaćih i regionalnih pisaca. Ukoliko još uvijek niste, pogledate program festivala”, poručuju organizatori.
Festival će biti otvoren 27. maja u 20.00 časova u Koncertnoj dvorani Banskog dvora programom “Note i slova”, gdje će se publici predstaviti pjesnik, književnik i slikar Nenad Marić.
Isti dan, u sklopu otvaranja festivala, biće upriličen i bogat sajam knjiga.
“Sajamski dio Festivala biće otvoren svaki dan za vrijeme trajanja ‘Imperativa’ i to u periodu od 10.00 do 20.00 časova”, navode organizatori.

Na štandovima mnogobrojnih izdavača koji će se predstaviti u sklopu sajma, svi posjetioci moći će da kupe knjige po sajamskim cijenama.
Organizatori su Udruženje za promociju i popularizaciju književnosti “Imperativ” u saradnji sa Kulturnim centrom Banski dvor, a pripremili su bogat program,
Besplatne ulaznice svi zainteresovani mogu da preuzmuu Banskom dvoru, svaki radni dan osim vikendom, u periodu od 12.00 do 17.00 časova.
Ovaj Festival nalazi se u kalendaru nikad bogatijeg “Banjalučkog proljeća”.

Ostavite komentar: