“Ah, ne znam baš”: Holivudska diva Nikol Kidman otkrila detalje o vrućim kadrovima seksa

21.10.2020. | 16:13

Holivudska diva Nikol Kidman tokom uspješne karijere koja traje već desetljećima igrala je široku lepezu likova, a neke od tih uloga uključivale su provokativne scene golotinje i seksa – najznačajnija među njima definitivno je ona u filmu Stenlija Kubrika “Oči širom zatvorene” iz 1999. godine.

Australka je u spomenutom erotskom trileru glumila s tadašnjim suprugom Tomom Kruzom, a režiser je od nje zahtijevao da se pred kamerama potpuno razgoliti.

“Rekao mi je ‘željeću punu frontalnu golotinju’, a moja prva reakcija bila je ‘ah, ne znam baš’. Ali uspjeli smo se dogovoriti, postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulisano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju prije nego što bismo ih uopšte počeli snimati.

Tako sam se mogla osjećati potpuno sigurno. Zbilja sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvjereno istražiti sve aspekte uloge koju su mi namijenili. Nijednoj sceni nisam rekla ‘ne’, ali htjela sam biti sigurna u to što radim, nisam željela da mi se svi na setu smiju”, rekla je Kidman u intervjuu za The New York Times, prenosi Daily Mail.