“Zolja” u akciji! Uhapšene četiri osobe, oduzeta veća količina vojnog naoružanja

Policijska uprava Doboj saopštila je da su uhapšena tri lica sa područja grada i jedno lice iz Italije u okviru akcije “Zolja” tokom koje su pronađena i oduzeta veća količina vojnog naoružanja.

Uhapšena su lica čiji su inicijali A.R. iz Italije i J.M., D.M. i J.N. sa područja Doboja. Ova policijska akcija realizovana je 23. do 29. oktobra na području opštine Modriča i na tri lokacije na području grada Doboja.

Tom prilikom pronađeno je i oduzeto pet ručnih raketnih bacača-zolja, 48 ručnih bombi, 24 tromblonske mine, vojna snajperska puška, dva lovačka karabina, dvije vojne poluautomatske puške, luk sa strijelom, nož od automatske puške, skraćena puška kratež, improvizovani pištolj, veća količina metaka različitog kalibra, mobilni telefoni, veći iznos novca i drugi predmeti.

Nad licima inicijala A.R., J.M. i D.M. izvršena je kriminalistička obrada i oni su uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu juče predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, dok je nad licem inicijala J.N. u toku kriminalistička obrada, nakon čega će biti predato u nadležnost dobojskog Tužilaštva.Ostavite komentar: