Za dlaku izbjegnuta tragedija! Jeziva saobraćajka šokirala vozače na putu Banjaluka – Prijedor VIDEO

Jeziva saobraćajka, na sreću, bez povrijeđenih osoba, dogodila se juče u Ramićima, na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor.

Naime, teretno vozilo u kojem su bila natovarena drva, “krivudalo” je po putu, a onda u jednom momentu prešlo u suprotnu traku.
Kako se može vidjeti na kraju snimka koji je snimio naš čitalac, pošto vozač očigledno nije bio u stanju da normalno vozi iz njegovog teretnog vozila počela su da ispadaju drva. Slika vozila koja dolaze iz suprotnog smijera, ovaj prizor učinila je još strašnijim, ali na svu sreću, vozači su na vrijeme reagovali i uspjeli da izbjegnu ozbiljnije posljedice.

Više detalja: https://www.bl-portal.com/hronika/za-dlaku-izbjegnuta-tragedija-jeziva-saobracajka-sokirala-vozace-na-putu-banjaluka-prijedor-video/

Gepostet von BL Portal am Montag, 14. September 2020

 

Osobe koje su snimile ovaj nimalo ugodan prizor za oči ostale su šokirane, a po svemu sudeći i uplašene, jer se na video snimku, u trenutku kada su počela ispadati drva, čuju psovke.
Iako bi uzrok ove saobraćajke mogao da bude neprilagođena brzina, težina tereta, ali i alkoholisanost vozača, sasvim je sigurno da ovakve nesreće mogu da izazovu ozbiljne posljedice, kako po vozila, tako i po učesnike u saobraćaju.

Ostavite komentar: