Vrijeđali i udarili ženu! Kandidatkinja PDP i njen stranački kolega uhapšeni u Banjaluci

Draško Mikanović i Dragana Kljajić uhapšeni su sinoć u Banjaluci zbog toga što su napali i pretukli Vladinku Milašinović Tomičič.

“Već duže vremena traje sukob između napadača i žrtve, a Vladinka je izjavila da su oni i ranije dva puta dolazili do njene kuće da joj prijete”, kaže izvor Srpskainfo.

Dragana Kljajić
Dragana Kljajić

Sve se desilo sinoć oko 21.30 časova kada su Mikanović i Kljaljićeva došli pred žrtvinu kuću.

“Oni su je udarili vratima i zatim nasilno ušli u kuću. Mikanović ju je zatim uhvatio za vrat, a Kljaljićeva joj je opalila šamar. Oni su je vrijeđali i nisu dali da zove policiju”, otkriva izvor.

Na adresu BL portala 27. aprila 2021. godine stigla je reakcija Draška Mikanovića sljedećeg sadržaja:

“02.10. 2020. godine objavili ste u maniru Novinarstva u Tennessee-ju, netačnu, neprovjerenu, malicioznu i krajnje štetnu laž, kojom ste okaljali moju čast, lik i djelo, te ugrozili sigurnost, egzistenciju, prosperitet i zdravstveno stanje.

Tužilaštvo je 28.01.'21. donijelo odluku o obustavljanju istrage jer je povučena i tužba i izjava, te vas u skladu s tim ovim putem obavještavam da zbog sudskog procesa pokažete, minimum ljudskosti i novinarskog profesionalizma i momentalno uklonite te vijesti sa vaših medija uz demanti i adekvatno izvinjenje koje možete dostaviti na ovaj Email.”

Ostavite komentar: