Vozač poginuo, 11 djece povrijeđeno: Poznat identitet druge osobe koja je učestvovala u nesreći

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Predrag Milovanovic (45) iz Dervente, koji je upravljao automobilom marke „audi“, drugi učesnik je Alen Vidović (40) iz Prnjavora, koji je upravljao minibusom marke „renault“, saopšteno je iz Tužilaštva.

Na lokalnom putu u mjestu Štrpci kod Prnjavora, jutros oko 6.40 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

“Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao vozač “audia“ Predrag Milovanović, a saputnica u navedenom vozilu R. J. M. je zadobila tjelesne povrede. Takođe i putnici u minibusu jedanaestoro maloljetnika su zadobili tjelesne povrede”, rekli su u banjalučkom tužilaštvu. Dodali su da je povrijeđenima pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor

Uviđaj na mjestu nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

“Lipovčić je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradale osobe, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, dodali su u Tužilaštvu.

Ostavite komentar: