Utvrđuje se identitet stradalog, pojavili se mogući srodnici

BANJALUKA – Obdukcijom ugljenisanog tijela koje je u četvrtak izgorjelo u automobilu u naselju Milakovići, kod Banjaluke, utvrđeno je da je vozač tokom vožnje imao infarkt, što je i najvjerovatnije razlog zbog kojeg je vozilo skrenulo s puta, nakon čega se zapalilo.

U pitanju je sredovječni ili stariji muškarac koji je odranije imao srčane probleme, a kako je u petak za “Nezavisne novine” rekao patolog Željko Karan, obdukcijom tijela utvrđeno je da je muškarac već imao ožiljke koje su posljedica infarkta, ali da će policija utvrditi šta je uzrok požara na automobilu.

Iz policije su rekli da i dalje rade na utvrđivanju tačnih okolnosti koje su dovele do požara na automobilu, zbog čega je oko 14.30 na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor izgorio muškarac u opelu zagrebačkih registarskih oznaka.

Nezavisne novine” takođe nezvanično saznaju da su uzeti i uzorci za DNK analizu kojim će tokom vikenda pokušati da utvrde identitet muškarca, a već su se pojavili pretpostavljeni srodnici koji su dali uzorke za tu analizu, a kako izvor “Nezavisnih” kaže, u pitanju je kćerka iz Slovenije, dok su ostali mogući srodnici iz BiH.

Kako je u petak saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, uviđaj na licu mjesta saobraćajne nesreće obavio je dežurni okružni javni tužilac Siniša Marković s policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Podsjetimo, u nesreći je učestvovalo vozilo opel, a vozač je stradao u autu koji je progutao požar. Prema dosad dostupnim informacijama, auto je nakon slijetanja udario u brinu i onda je došlo do požara, te je izgorio.

 

Ostavite komentar: