Ukrao sef sa novcem iz “Korta”: Uhapšen muškarac

24.04.2024. | 11:05

Derventska policija uhapsila je A.A. iz tog grada zbog sumnje da je provalio u prodavnicu u tržnom centru ”Kort” u Derventi odakle je ukrao sef s novcem.

Provala je izvršena juče, a sumnja se da je A.A. isti dan iz kuće u Derventi ukrao novac i nakit, te da je provalio u parkirani automobil iz kojeg je ukrao kasetofon, piše “ATV“.

”Policijski službenici uhapsili su A.A. iz Dervente zbog sumnje da je počinio dva krivična djela teške krađe i krađu. Sve je prijavljeno isti dan, a operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali navedeno lice za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedena krivična djela. Otuđeni predmeti su pronađeni i nakon okončanja postupka biće vraćeni vlasnicima”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni nakon provale u prodavnicu razbio kasu i odbacio je, a ona je tokom istrage pronađena.

”Nakon dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima”, navode u policiji.

Oznake: Derventa, Kort, Krađa