Ukrao “mercedesa” i napravio dvije nesreće: Ovo je bjegunac za kojim traga banjalučka policija

Banjalučka policija traga za Rankom Rakićem (24) zbog krađe “mercedesa” kojim je skrivio dvije nesreće i pobjegao.

Rakić je poznat policiji po brojnim krivičnim djelima, a nedavno je izašao iz pritvora.

Naime, Rakić je uhapšen i pritvoren u avgustu ove godine nakon takođe krađe vozila, ali i novca. U kritičnom periodu kamere su ga snimile i kako iz jedne prodavnice krade plastičnu lutku.

Prema podacima policijskih uprava Prijedor i Banjaluka, Rakić je prijavljivan zbog krađa automobila, oduzimanja i oštećenja tuđe stvari, teških krađa, teških tjelesnih povreda, krađa i drugih krivičnih djela.

Ranko Rakić je tražen i u Njemačkoj, piše Srpskainfo.

Rakić, koji je inače rođen u Bohumu, u periodu od 2008. do 2016. godine počinio je 36 krivičnih djela u ovoj zapadnoevropskoj državi.

Posebno se ističu krivična djela povezana s narkoticima, zatim pronevjere novca, krađe i provale.

Iz Policijske uprave Banjaluka danas su saopštili da su policijski službenici radeći na rasvjetljavanju dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile 16. oktobra u Banjaluci sa putničkim vozilom marke “mercedes” kada je nepoznati izvršilac pobjegao sa lica mjesta, identifikovali da je počinilac R.R.

Podsjetimo, u avgustu ove godine u banjalučkom naselju Lauš desio se nezabilježen slučaj krađe. Tada je upravo Rakić nakon kratkog razgledanja robe ukrao lutku sa garderobom ispred butika “Divos”.

Ostavite komentar: