Uhapšen vozač koji je usmrtio dječaka i pobjegao: Vozilo pronađeno prekrivreno ceradom

Prijedorska policija uhapsila je vozača Nikolu Đurđevića koji je osumnjičen da je sinoć u Kozarcu kod Prijedora automobilom usmrtio 15-godišnjeg dječaka, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

U pitanju je 25-godišnji mladić iz sela Lamovita. Policija je pronašla i vozilo kojim je dječak najvjerovatnije udaren, što će tek biti utvrđeno daljim istražnim radnjama. Nezvanično se saznaje da je vozilo prebačeno na područje Laktaša, gdje je i pronađeno prekriveno ceradom.
Tragedija se dogodila u 00.50 sati na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka. Kako Avaz nezvanično saznaje vozač je velikom brzinom naletio na tri dječaka koji su se kretali kolovozom. Među njima su bila dvojica braće i vozilo je udarilo u jednog od njih i odbacilo ga pored puta, a zakačilo je i bicikl koji je jedan od dječaka gurao pored sebe i prepolovio ga.

Kao da se ništa nije dogodilo vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ne ukazujući pomoć povrijeđenom dječaku. Na djecu je naišao slučajni prolaznik koji je teško povrijeđenog 15-godišnjaka hitno prevezao u prijedorsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo od zadobijenih povreda.
Nezvanično se saznaje i da je nakon udara s vozila otpao branik koji je ostao na putu, kao i drugi dijelovi vozila. Na osnovu toga, ali i izjava svjedoka, policija je uspjela da dođe do informacija o bjeguncu, ali i vozilu.

Ostavite komentar: