Ubio dijete, pa pobjegao! Vozač koji je autom udario dječaka na biciklu ostaje iza rešetaka

Nikoli Đurđeviću (25) iz Prijedora određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je automobilom u Kozarcu usmrtio Almedina Bahonjića (15), a zatim pobjegao sa mjesta nesreće, saznaje Srpskainfo.

Nesreća se dogodila u u ponedeljak oko jedan čas iza ponoći, dok je Bahonjić sa bratom i prijateljom išao ivicom puta. U tom trenutku velikom brzinom naišao je Đurđević sa „audijem“ i udario u Bahonjića, a od siline udara puklo je na pola biciklo koji su dječaci gurali.
Kada je vidio šta je uradio, Đurđević je pobjegao sa lica mjesta. Mještani koji su se tu zatekli krenuli su u potragu za Đurđevićem, ali im je on pobjegao. Drugi mještani su dječaka odveli u bolnicu, ali je on od zadobijenih povreda preminuo samo par minuta nakon dolaska u ovu zdravstvenu ustanovu.
Odmah je pokrenuta velika potraga za vozačom ubicom i on je drugi dan uhapšen, a vozilo je nađeno na području Laktaša. Vozilo je bilo prekriveno ceradom, kako bi se sakrila oštećenja na njemu.
Željko Savić koji se zatekao u trenutku nesreće u Kozarcu, ispričao je da se Đurđević nakon nesreće vratio na lice mesta i pitao šta se desilo i zatim otišao dalje.

Ostavite komentar: