Tuča u prostorijama lovačkog udruženja: Odbornik SNS BiH napao aktivistu SNSD-a u Višegradu

Odbornik SNS BiH Zoran Papić fizički je napao sekretara višegradskih lovaca Nenada Pecikozu, inače aktivistu SNSD-a u ovoj opštini, saznaje ATV.

Tuča se desila preksinoć u prostorijama Lovačkog udruženja u Višegradu. Pecikoza je nakon napada smješten u fočansku Bolnicu.

Kako saznajemo, Papić je na sastanku lovačke sekcije u kancelariji udruženja, čim je ušao u prostoriju, počeo na političkoj osnovi da vrijeđa i prijeti Pecikozi, zatim je sjeo za sto i nastavio. Nakon neuspjelih molbi prisutnih da prestane, sa stolice se popeo na sto i nogom udario Pecikozu u glavu i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede.  Slomio mu je i rasjekao nos uz ostale povrijede lica. U fočanskoj bolnici su Pecikozu, uz intervencije, zadržali na liječenju do daljnjeg. Operacija je zakazana za petak.

Iz Policijske uprave Foča ATV-u je potvrđeno u da je tuča prijavljena Policijskoj stanici u Višegradu.

“Dana 19.09.2022. godine Policijskoj stanici Višegrad prijavljeno da je u prostorijama Lovačkog udruženja u Višegradu   došlo do fizičkog napada između lica inicijala Z.P. i N.P. oba iz Višegrada. Tom prilikom je lice innicijala N.P. zadobilo tjelesne povrede, te je isto upućeno u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje posmatranje”, kazali su nam u Policijskoj upravi Foča.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela tjelesna povreda.

Ostavite komentar: