Težak udes kod Gradiške: U sudaru dva vozila stradao mladić

Jedno lice poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u na magistralnom putu Gradiška-Banja Luka, u mjestu Nova Topola.

“Na magistralnom putnom pravcu Gradiška-Banja Luka, u mjestu Nova Topola, dana 24.04.2023.godine, u 00,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo. U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putničko vozilo marke „Golf“ kojim je upravljao Ilić Кristijan, rođen 2001. godine iz mjesta Gornji Кarajzovci, grad Gradiška i putničko vozilo marke „Reno laguna“ kojim je upravljao Đakić Nikola, rođen 2003.godine, iz mjesta Gornji Кarajzovci, grad Gradiška. Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao Ilić Кristijan”, saopšteno je iz OJT Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Ostavite komentar: