Sutra sahrana ubijenom Žarku Pavloviću: Supruga se zahvalila prijateljima na podršci

Sahrana Žarku Pavloviću, ubijenom pratiocu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, biće obavljena u četvrtak u 15 časova u Palama, na groblju Bare, potvrđeno je iz porodice nastradalog Pavlovića.

U ponedjeljak prije ponoći Krunić i Pavlović su ubijeni u pucnjavi u mjestu Jablan kod Trna.

Krunić je bio vlasnik više banjalučkih firmi, među kojima i kompanije za osiguranje osoba i objekata “Sector Security” i lanca pekara “Žitopeka”. U pucnjavi koja je uznemirila cijelu Bosnu i Hercegovinu ubijen je i jedan od Krunićevih pratilaca, Žarko Pavlović.

Iza Pavlovića, koji je jedno vrijeme radio i na osiguranju Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu, ostala je supruga Tatjana i maloljetni sin, prenosi SrpskaInfo.

Tatjani je teško pala vijest o pogibiji supruga Žarka. U ovom trenutku nije u stanju razgovarati, ali se zahvalila svim prijateljima koji su se javili u posljednjih 36 sati.

– Svi su u velikoj boli, posebno Tatjana… Ostali su bez Žarka koji je svima bio uzor. Osoba za koju niko nikada nije rekao ništa loše. neka im Bog da snage da sve ovo izdrže – kaže prijatelj blizak porodici Pavlović.
Kuća Pavlovića u Palama puna je rodbine i prijatelja. Svi dolaze da bi izjavili saučšće porodici i bili uz njih u ovim teškim trenucima.

 

 

Ostavite komentar: