Sudar tri automobila: Potpredsjednik Skupštine Srpske imao udes

U jednoj od dvije lančane saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile na području Doboja, u jednom od vozila bio je i Milan Petković, potpredsjednik NS RS, koji nije ozbiljnije povrijeđen, saznaju Nezavisne.

“Istina je da je smo imali nezgodu, ali najvažnije je da nije bilo teško povrijeđenih”, rekao je Petković, koji je danas na zasijedanju NS RS.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Doboj, nezgoda se desila oko 13.45 časova u mjestu Bare na dionici puta Rudanka-Doboj.

“Do nezgode je došlo kada su se sudarili ‘golf 5’ koji je vozio R. S. iz Bileće, ‘reno’ kojim je upravljao dobojlija G. I. i škoda za čijim volanom je bio Ž. M. iz Srpca. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrede su zadobili suvozač u škodi M.P. iz Banjaluke kojem su u dobojskoj bolnici konstatovane lakše povrede, vozaču ‘renoa’ G.I. su konstatovane teške tjelesne povrede, suvozaču iz navedenog automobila A.M. još uvijek nisu konstatovane povrede i vozaču škoda Ž.M. su konstatovane teže tjelesne povrede” rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Kako se saznaje niko od povrijeđenih nije bio životno ugrožen.

Ostavite komentar: