Sudar kamiona i auta, ima povrijeđenih

16.01.2019. | 11:20

GRADIŠKA – M.P. (67) iz Gradiške povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć desila na magistralnom putu Gradiška – Banjaluka, u mjestu Brestovčina, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

U nezgodi, koja se desila oko 20 časova, učestvovao je povrijeđeni N.P. sa putničkim automobilom “opel astra” i V.L. (49) iz Danilovgrada sa teretnim vozilom “mercedes”.

Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Stabilno stanje povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi

Pacijent čiji su inicijali M.P. (67), koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Brestovčina trenutno je hemodinamski stabilan, te ostaje na daljem liječenju i praćenju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Švrake, pacijent je zadobio dominantnu povredu grudnog koša i karlice, te je odmah po prijemu zbrinut.

U saopštenju se navodi da je M.P. u Urgentni centar UKC-a dovezen sinoć u 23.30 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Gradiška.

 

Izvor:(Nezavisne novine)