Stravična smrt pod “golfom”

Prnjavor oplakuje 22-godišnjeg Đorđa Bijelića, iz Kremne, čiji je život ugašen za volanom “golfa” na putu do kuće u Kremni.

Iz policije su naveli da se nesreća dogodila u subotu rano ujutro na regionalnom putu Prnjavor – Stanari, u zaseoku Lužani, kada je vozilo kojim je upravljao Đ. B. pod još nerasvetljenim okolnostima sletjelo s puta.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PS Prnjavor, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT.

Đorđe je oko tri časa iza ponoći iz prnjavorskog kafića prvi sa više drugara krenuo kući. Svako sa svojim vozilom. Na putu za Kremnu, u Lužanima, uočili su njegov prevrnuti automobil u jarku.

“Novosti” saznaju da je prizor sa mjesta tragedije bio zastrašujući. Automobil u jarku bio je na krovu, dok je nesrećni mladić ispao gornjim dijelom tijela, do pola stomaka. Nije mu bilo spasa.

– Medicinska ekipa je stigla ubrzo poslije policije i vatrogasaca, ali je samo mogla da konstatuje smrt mladića. Međutim, to je potrajalo, pošto su vatrogasci tek uz pomoć dizalice uspjeli da izvuku tijelo. Mladić je očito u teškim mukama izdahnuo. Nije mu se dalo ni da bar ispadne ili da ostane u vozilu, nego su ga vrata na pola tijela priklještila. Duže od sata je bio u tom položaju i nije davao znake života – rekao nam je izvor upućen u ovu nesreću.

Đorđe je važio za izuzetno vrijednog majstora za laserskom mašinom u jednoj prnjavorskoj izvoznoj firmi, dobrog igrača malog fudbala, a prije svega za dobrog i omiljenog čovjeka.

– Ostaće nam u najljepšoj uspomeni. Ali, i kao osoba kojoj životna sudbina nimalo nije bila naklonjena. Bio je jedinac, dijete razvedenih roditelja. Majka se preudala i otišla u Austriju, a otac mu se potom objesio. Nedavno mu je, nakon djede, umrla i baka sa očeve strane, koji su odmalena brinuli o njemu. Tako da je praktično ostao sam, pogotovo nakon što mu je pukla emotivna veza – kazuju nam poznavaoci nastradalog Đorđa.

Nedavno je kupio i noviji automobil, u kojem je, nažalost, u 22. godini zauvijek otišao sa ovog svijeta, koji kao i sami prst sudbine, očito, prema njemu nimalo nije bio fer.

SAHRANA

Sahrana Đorđa Bijelića zakazana je za ponedjeljak, 20. maj, na kremljanskom groblju Podljubić, trećeg dana od njegove pogibije. Čekao se dolazak njegove majke iz Austrije.

 

Izvor:(Novosti.rs)

 

Ostavite komentar: