Strava na slavlju: Detalji zlostavljanja tinejdžerke u Banjaluci

Obljuba tinejdžerke (17) zbog koje je uhapšen S.V. (21) iz Banjaluke dogodila se na jednoj žurci 5. februara ove godine.

Izvor Srpskainfo iz policije otkrio je da je na žurki bilo dosta alkohola, a osumnjičeni je iskoristio stanje u kojem se nalazila tinejdžerka i obljubio je.

“Slučaj su prijavili ogorčeni roditelji, a nakon prijave osumnjičeni je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu”, dodao je izvor pomenutog portala iz banjalučke policije.

Prema nezvaničnim informacijama, istraga je u početku bila usmjerena na krivično djelo silovanja, ali je u međuvremenu “ublaženo” i osumnjičenom je na teret stavljena obljuba nemoćnog lica.

Podsjetimo, banjalučko Tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za S.V. (21) iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljube.

“Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke”, saopšteno je danas iz banjalučkog Tužilaštva.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Ostavite komentar: