Stanari zgrade u Banjaluci i dalje u strahu od Tatića: Prijeti da će nam ubiti djecu, pomozite nam

Stanari zgrade u Ulici Branka Popovića u Banjaluci i dalje su u strahu od Dejana Tatića, koji im danima pravi probleme, te moli policiju, ali i Grad Banjaluku da im pomognu.

Stanari zgrade na broju 41 su juče se obratili MUP Srpske, Gradonačelniku Banjaluke, Ombudsmanu i drugim nadležnim institucijama.

Oni traže da budu zaštićeni, jer se boje šta bi Tatić mogao uraditi.

“Ovim putem Vam se obraćamo zato što je bezbjednost svih stanara našeg naselja opravdano ugrožena. Molimo vas da hitno preduzmete sve što je u vašoj moći i time pokušamo zajednički spriječiti Tatića u izvršenju protivpravnih radnji kojima bi se ugrozila bezbjednost i životi naše djece i nas”, navedeno je u pismu koje su potpisali stanari zgrade.

Kažu da opravdano sumnjaju da je on spreman uraditi sve kako bi se osvetio komšijama koje su kao savjesni građani postupili na način da spriječe započeti fizički napad na djevojku, a koji se desio u ponedjeljak u večernjim satima, na dječijem igralištu.

“Tatić je fizički nasrnuo na nama nepoznatu djevojku i udarcem u glavu je oborio na zemlju i nastavio sa napadom. Nekoliko roditelja su pokušali spriječiti napad, pozvali su policiju, te je on bio odveden od strane službenih lice na dalje postupanje. Sutradan, nakon što je pušten iz pritvora, a prema riječima ljudi koji su se nalazili na licu mjesta, on je došao na dječije igralište i u obližnji kafić, tražeći one koji su ga spriječili u izvršenju fizičkog napada, sa izjavama da će se osvetiti”, kažu zabrinuti stanari.

Dodaju, da je na isto igralište sledeći dan došla i žena koja se predstavila kao njegova tetka, koja ih je molila da nešto preduzmemo jer oni kao i njegova porodica ne mogu da utiču na njega, i upozoravala ih je da on pokušava da pribavi vatreno oružje i da je rekao da mu treba “da mu ubije dijete”.

“Svi smo jako potreseni i u panici, i molimo da uradite nešto po gore navedenom pitanju da poslije ne bi bilo kasno!!!”, poručuju stanari.

Ostavite komentar: