Rodoljub Gajić predat Okružnom sudu u Banjaluci

Radnik firme “Sektor sekjuriti” Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je uhapšen zbog povezanosti sa ubistvom Slaviše Krunića, predat je danas Okružnom sudu u Banjaluci.

Gajić je u pratnji jakih policijskih snaga doveden u Okružni sud, nakon što je juče saslušan u Republičkom javnom tužilaštvu poslije čega je tužilac predložio sudu da mu bude određen pritvor.

Gajića su u petak uhapsili pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je da je osumnjičeni G.R. uhapšen zbog krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića, Žarka Pavlovića i Gorana Ilića.

Gajić je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a informacije je odavao osumnjičenim Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok za Đukanovićem i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

 

Izvor:(SRNA)     Video:(RTRS) 

Ostavite komentar: