“Riječ je o grupi od 15 mladića”: Mlađenović tvrdi da su on i njegova porodica bili izloženi prijetnjama

Aktuelni načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović, koji je kandidat SNSD-a za tu funkciju, potvrdio je Srni da su on i njegova porodica bili izloženi verbalnom napadu, uznemiravanju i prijetnjama, te da je riječ o istoj grupi koja je prethodno provocirala njegovog sina.

Mlađenović je rekao da su inicijatori i organizatori prijetnji, koje su se dogodile sinoć oko 24 časa, a koje traju od početka ove godine, njegovi politički protivkandidati.

“Riječ je o grupi od petnaestak mladića koji od početka ove godine vrše pritisak, dolaze mi kući i u kancelariju i prijete po instrukcijama nezavisnog kandidata za načelnika bratunačke opštine na predstojećim izborima Srđana Rankića”, rekao je Mlađenović Srni.

On je naveo da je sinoć prepoznao da je jednu grupu predvodio aktuelni direktor “Pošta Srpske” Miladin Radović iz Ujedinjene Srpske.

“Sjedili su u jednom bratunačkom kafiću duže od dozvoljenog termina za rad ugostiteljskih objekata, a neki su prijetili mom sinu koji je bio u Bratuncu. Nakon toga su automobilima došli pred kuću, dozivali, psovali, vrijeđali, prijetili meni i porodici, a druga grupa je krenula prema kući sa druge strane iz pravca rijeke Drine”, pojasnio je Mlađenović i dadao da je slučaj prijavio policiji.

On je naveo da je sa porodicom napustio kuću, kada se kolona automobila sa, kako je rekao, siledžijama udaljila, te da su do četiri časa ujutru proveli u Stanici policije Bratunac, koja je preuzela obezbjeđivanje kuće.

Mlađenović je rekao da ga ta grupa prati i upućuju mu prijetnje već mjesecima, a da je to pojačano od početka predizbornih aktivnosti, te da je slučaj prijavio policiji, kao i odjavljivanje oko 2.300 birača iz Bratunca da glasaju putem pošte iz Srbije, što je, kako ocjenjuje, organizovala ista ova grupa Rankićevih sljedbenika.

Predizborna kampanja u Bratuncu pretvara se u otvorene sukobe i fizičke obračune jer je ranije napadnut i povrijeđen šef Biroa za zapošljavanje u Bratuncu Slaviša Mrkaja zbog podrške načelniku Mlađenoviću.

Ostavite komentar: