Razbojništvo na auto-putu: “Delije” prijavljene tužilaštvu jer su napali navijače “Željezničara”

Protiv 21 navijača “Crvene Zvezde”, pripadnici Policijske uprave Doboj podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj koji ih tereti za razbojništvo nad navijačima “Željezničara” koje su napali i oteli im navijačke dukseve ali i druge predmete.
Razbojništvo se desilo 18. septembra oko 11,30 časova u Barama kod Doboja, na isključenju sa auto-puta “9. januar” kada su “Delije” presrele grupu.
Izvještaj je podnesen protiv : M.K., S.G., O.K., S.Lj, Đ.Lj., S.V., M.K, N.M., i P.Š., svi iz Prijedora i  D.D., N.B., Đ.V., N.N., R.D., S.S., S.S., J.J., G.B., M.G., V.G. i jednog maloljetnika iz Teslića.
“Sumnjiče se da su presreli i zaustavili putnički automobi u kojem su se nalazili: E.K., R.M. F.Ć, E.B. i B.M., iz Prijedora koje su zatim fizički napali”, navode iz PU Doboj.
Dodaju da  su im oteli  sportske torbe u kojima su se nalazili odjevni predmeti (duksevi, majice i navijački šalovi jednog fudbalskog kluba iz Sarajeva), te novčanik od E.K. u kojem su se nalazili lični dokumenti i novac, dok su od R.M. ukrali mobilni telefon.

Ostavite komentar: