PU Banjaluka: sprovedena racija u ugostiteljskom objektu, pronađena droga

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka na području grada Banjaluka, u vremenu od 30.8.-01.09.2019. godine, uspješno su izvršili obezbjeđenja javnih okupljanja na kojima nije bilo evidentiranih većih narušavanja javnog reda i mira i izvršenja težih krivičnih djela.

Šest lica je lišeno slobode i ispitano na okolnosti posjedovanja opojne droge, a kod jednog lica je prilikom pretresa stana pored materija koje asociraju na opojne droge marihuanu i spid, pronađena i vaga za precizno mjerenje, novac u različitim apoenima, ali i drugi predmeti pogodni za konzumiranje i distribuciju opojne droge.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola lišeno je slobode 14 lica.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su, 01.09.2019. godine, u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, izvršili operativno-taktičnu radnju „raciju“ u kojoj su pronašli materije koje asociraju na opojne droge, marihuanu, spid i kokain, dok je petoro lica lišeno slobode zbog narušavanja javnog reda i mira tokom sprovođenja službene radnje.

Kako nezvanično saznajemo, racija je sprovedena u noćnom klubu Kristal.

Policijski službenici preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji, saopšteno je iz MUP-a RS.Ostavite komentar: