PU Banjaluka: Četiri lica lišena slobode

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, sproveli su operativnu akciju kodnog naziva „Hidra“ u okviru koje su slobode lišena četiri lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Razbojništvo“, više krivičnih djela„Teška krađa“ i „Krađa“ na području grada Banjaluka i opštine Laktaši.

U ovim aktivnostima slobode su lišena lica M.G, V.G., A.B i S.G, dok su lice inicijala A.T. i jedno maloljetno lice dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice.

Naime, lica S.G. i A.T. se sumnjiče da su u decembru 2018 godine izvršili krivično djelo „Razbojništvo“ u sportskoj kladionici na području grada Banjaluka, a lice A.B. da je u prethodnom periodu izvršio pet krivičnih djela „Teška krađa“ i četiri krivična djela „Krađa“ na području grada Banjaluka.

Kako je saopšteno iz MUP RS, Lice V.G. se sumnjiči da je na području opštine Laktaši u prethodonom periodu izvršio više krivičnih djela „Teška krađa“, dok se M.G. sumnjiči da je u novembru tekuće godine na području grada Banjaluka izvršio jedno krivično djelo „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Publiée par BL Portal sur Mardi 3 décembre 2019

 Ostavite komentar: