PU Banja Luka: Tokom vikenda zbog droge uhapšena dva, a sedam lica lišeno slobode zbog vožnje pod uticajem alkohola

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka na području grada Banje Luka, u vremenu od 21.-23.06.2019. godine, uspješno su izvršili obezbjeđenja jedanaest javnih okupljanja.

Dva lica su lišena slobode i ispitana na okolnosti posjedovanja opojne droge, a sedam lica je lišeno slobode zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su, tokom vikenda, u dva ugostiteljska objekta u Banjoj Luci, izvršili operativno-taktičnu radnju „raciju“ u kojoj su pronašli više pakovanja pvc vrećica sa materijama koje asociraju na opojnu drogu(marihuanu), dok je dvoje lice lišeno slobode zbog narušavanja javnog reda i mira tokom sprovođenja službene radnje.

Policijski službenici preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banja Luka.

 

(BL PORTAL)

Ostavite komentar: