PU Banja Luka: Tokom vikenda 33 saobraćajne nezgode

Tokom vikenda na području Policijske uprave Banja Luka dogodile su se trideset tri saobraćajne nezgode u kojima je povrijeđeno devet lica

U mjestu Ramići, grad Banja Luka, 14.09.2019. godine oko 23,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda,slijetanje sa kolovoza putničkog automobila “Renault“ kojim je upravljala M.Š., a suvozač I.M. zadobio tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka. Obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Takođe, na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice, u mjestu Ratkovac, opština Prnjavor, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.P. teretnim vozilom „Mercedes“ i R.M. motocikom „Suzuki“ koji je zadobio povrede.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, a obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Policijska uprava Banja Luka apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koji se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, da ne započinju i ne upravljaju u saobraćaju pod dejstvom alkohola i opijata, da vožnju prilagode uslovima i stanju na putevima te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

 

Izvor:(MUP RS)Ostavite komentar: