Provalili u čak 22 objekta: Banjalučani osumnjičeni da su krađama pribavili 40.000 KM

Banjalučka policija izvršili je kriminalističku obradu lica S.B. i Z.A. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila 22 krađe

“Navedena lica se sumnjiče da su krivična djela počinila tokom 2021. i 2022. godine na području Grada Banjaluka, na način da su iskoristila odsustvo vlasnika ugostiteljskih objekata, te stanova i upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno ulazili u unutrašnjost objekata i otuđili različite predmete i novac, čime su pribavili protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 40.000 KM”, saopšteno je iz Policisjke uprave Banjaluka.

Izvršen je pretres kuće i drugih prostorija, te vozila koje koristi lice S.B., i tom prilikom su pronađeni i uz potvrdu oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se nakon kompleitranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv lica S.B. i Z.A. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri.

Ostavite komentar: