Prostitucija u Banjaluci: Uhapšene djevojke otkrile da su seksualne usluge naplaćivale 400 KM

Tri od šest privedenih djevojaka u policijskoj akciji “Dolar” tokom kriminalističke obrade priznalo je da su se bavile prostitucijom, dok su ostale to negirale tvrdeći da su samo radile kao plesačice.

Prostituciju su priznale državljanke Srbije Zvezdana D. i Nina K., te Adna M. iz Banjaluke, koje su zbog toga prekršajno sankcionisane.

“One su priznale da su seksualne usluge naplaćivale 400 maraka”, kaže izvor Avaza iz istrage.

Sve četiri državljanke Srbije će biti protjerane iz BiH. U akciji su uhapšeni još i državljani Slovenije Bernard Ćosić kod kojeg je pronađena manja količina droge, te Alen Duranović, Miroslav Savanović i Mirhad Ferhativić kod kojih je testiranjem utrvđeno da su pozitivni na kokain.

Dvojica od četvorice biće protjerani iz zemlje. Čosić će ujedno biti prekršajno sankcionisan zbog posjedovanja droge, a Savanović zbog ometanja policijskih službenika.

Inače, vlasnik strptiz kluba “Caribic dance” Lari Živković pušten je na slobodu, kao i dvije djevojke.

“Ćetojević” nema veze s akcijom

Menadžment hotela “Ćetojević” saopštio je da nema nikakve veze sa akcijom “Dolar”, te da je racija izvršena u striptiz klubu “Caribic dance” koji koristi iznajmljeni prostor.

“Hotel ne radi od marta 2020. zbog epidemije virusa korona. Akcija je izvršena u klubu, kojem je izdat poslovni prostor i čiji vlasnik nije vlasnik hotela. Vlasnici hotela nemaju nikakve veze sa klubom i radnjama koje se u njemu odvijaju”, saopštio je menadžment hotela “Ćetojević”.

Ostavite komentar: