Prodavao paketiće spida i marihuane: Mladić optužen da je prodavao drogu

Filip P. (23) iz Bijeljine optužen je da je od početka 2019. do 2. februara ove godine na više lokacija i u više navrata na području Bijeljine prodavao paketiće marihuane i spida za iznose od 10 do 50 KM.

Sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Bijeljini potvrdio je protiv njega optužnicu Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga u sticaju s produženim krivičnim djelom omogućavanje uživanja opojnih droga.

Terete ga da je drogu prodao S.A., J.N., S.Ž. i P.B. iz Bijeljine.

Takođe se navodi i da je u svom iznajmljenom stanu u ovom gradu 4. avgusta 2020. radi prodaje držao 80,9 grama marihuane, 72 sjemenke indijske konoplje i 22 tablete eksazija.

Optužnica ga tereti i da je od početka 2019. do 4. avgusta ove godine, svjestan zabrane, proizvodnje, prometa i posjedovanja opojnih droga u bilo kom obliku, na više lokacija na području grada Bijeljina u više navrata  dao na uživanje drogu.

Marihuanu je, kako se navodi u optužnici, davao P.B., I.N. i  M.A.

“Marihuanu, koju je prethodno nabavio, pripremio je za konzumiranje, odnosno pripremio je džointe, koje je potom konzumirao zajedno s njima”, navodi se u optužnici.

Ostavite komentar: