Prnjavor zanijemio od tuge! U Njemačkoj poginuo otac dvoje djece, sahrana u rodnom kraju

U Njemačkoj je u saobraćajnoj nesreći život izgubio 34-godišnji Prnjavorčanin Željko Simeunčević, čime je nastavljena crna serija pogibija Prnjavorčana na domaćim ali i stranim drumovima.

Podsjećanja radi, prošlog vikenda, nadomak svoje kuće na magistralnom putu u Potočanima, kod Prnjavora, poginuo je Stevo Aničić (46), otac četvoro djece, a samo dan kasnije stigao je crni glas da je u Njemačkoj nastradao Željko Simeunčević. I u ovom slučaju ostala su ožalošćena maloljetna djeca, njih dvoje, sinovi od devet i 11 godina. Iza Željka su još ostali, supruga, brat, roditelji i druga iznenadnim udarcem i gubitkom potresena rodbina.

“Željko je poginuo u jutarnjim satima u Štutgartu za volanom svog automobila na putu na posao, pod još nerasvijetljenim okolnostima. Pretpostavlja se da je u udesu učestvovao i jedan kamion”, saznaju Novosti od rodbine poginulog.

Usljed toka uviđaja i rasvetljavanja detalja stradanja, kao i otežane procedure, za sada je neizvjesno kada će iz Njemačke biti dopremljeno tijelo Željka Simeunčevića.

“Željko je, posle više godina rada u Sloveniji, uspeo da zasnuje posao građevinca u Njemačkoj, a prije oko pola godine tamo dovede i porodicu. Rodbina je odlučila da bude sahranjen u rodnom Prnjavoru, odnosno selu Štrpci, odakle je i otišao u nadi za boljim životom”, saznaju Novosti.

Ostavite komentar: