Prilikom pretresa automobila: Policija u Trnu pronašla drogu, uhapšene tri osobe

11.12.2023. | 11:04

Na području Laktaša policija je uhapsila tri osobe kod kojih je pronađena i oduzeta određena količina narkotika.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Laktaši su prilikom kontrole vozila marke “škoda” u mjestu Trn kod Laktaša uhapsili vozača Đ.V i suvozača M.R. koji je dobrovoljno predao 4 pvc vrećice u kojima se nalazio 23.71 gram marihuane i jedna digitalna vagu.

U neposrednoj blizini su uočene tri dezorijentisane osobe koji su rekli policiji da su u kući pored, kod N.R. konzumirali drogu.

– Obavljenim testiranjem kod M.R i Đ.V utvrđeno je prisustvo kokaina, amfetamina i marihuane, dok je kod N.R utvrđeno prisustvo marihuane. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci obavljen je i pretres stambenih i pomoćnih objekata u Trnu koje koristi uhapšeni M.R. – saopšteno je iz PU Banjaluka, prenosi “Srpskainfo”.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima protiv M.R za krivična djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, Đ.V za krivično djelo pomaganje, i N.R za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Oznake: droga, hapšenje