Prijetio ubistvom i samoubistvom, pa upucan: Državljanin BiH izazvao “ratno stanje” u Sloveniji VIDEO

Dvadesetjednogodišnji državljanin BiH izazvao je pravo ratno stanje na ulicama Velenja kada je u centru grada mahao nožem, prijeteći ubistvom.

Za sada nije poznat motiv koji je doveo do ovakvog ponašanja mladića za koga su svi imali samo riječi hvale otkako se prije godinu dana zaposlio u Sloveniji kao električar.

Policijska uprava Celje o slučaju je obaviještena juče oko 14 časova, a u prijavi se navodilo da nepoznati mladić narušava red i mir.

“Prema prijavi mladić je opisan kao nasilna osoba, sa nožem u ruci koja razbija okolo i prijeti da će ubiti sebe, ali i druge”, ispričao je odlično obaviješteni sagovornik Srpskainfo.

 

Na intervenciju su prvi izašli dežurni policajci i ekipa Hitne pomoći.

“Policajci, njih troje, među kojima i jedna žena, pokušali su smiriti mladića koji je imao oko 20 godina, ali nisu u tome uspjeli. Tokom jednog od pokušaja taj mladić je nožem posjekao policajku, pa su njene kolege prvi put upotrijebile električni pištolj za omamljivanje”, ispričao je sagovornik.

Međutim, ni to nije pomoglo da se nasilnik smiri, pa je policija na kraju ispucala nekoliko hitaca iz oružja.

Prema posljednjim informacijama, državljanin BiH je van životne opasnosti. Motiv nije poznat, ali ono što je poznato jeste da je državljanin BiH prije godinu dana došao u Sloveniju i zaposlio se kao električar u jednoj građevinskoj firmi u Velenju.

Ostavite komentar: