Pretresi u Bijeljini! Kostrešević: Uhapšeno više lica

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević izjavio je da pripadnici MUP-a u okviru akcije u Bijeljini vrše pretrese na više lokacija u vezi sa kriminalnom grupom koja ima dodirne tačke sa grupom Zlatana Ćuka, te da su do sada uhapšena četiri lica.

Kostrešević je rekao novinarima u Banjaluci da ovu operativnu akciju sprovodi Uprava krim policije MUP-a zajedno sa nadležnim organima bijeljinske i policije Brčko distrikta, a sve po naredbama Okružnog suda u Bijeljini.

“Uhapšena su trenutno četiri lica, a više ih je obrađeno i privedeno. Radi se definitivno o bijeljinskoj grupi koja ima dodirne tačke sa grupom Zlatana Ćuka”, rekao je Kostrešević.

Prema medijskim informacijama, Zlatan Ćuk je jedan od vođa narko-bande i član kavačkog klana, a njegova grupa iz Bijeljine se bavila međunarodnom trgovinom kokaina.

U ranijoj akciji “Golden”, sprovedenoj prošle godine u Bijeljini i Ugljeviku, uhapšen je dio članova navedene grupe i raspisana je potjernica za Zlatanom Ćukom, koji je već duže vrijeme u bjekstvu.

Ostavite komentar: