Premlaćivanje mladića u Mostaru: Šta se dešavalo prije incidenta? VIDEO

Ekipa „Slučajeva X“ Hayat televizije u protekle subote u večernjim satima snimala je emisiju u Mostaru.

Naime, te noći policijska patrola u jednoj od ulica primijetila je N.N mušku osobu koja je držala nepoznat „predmet“ u ruci, te se dala u bijeg kada je prijetila policiju. Tada je krenula potjera za N.N. muškarcem koji je bježao između zgrada.

U potjeru se uključilo više patrola. Jedan od policajaca je tokom potjere pao, pocijepao službene pantolone te zadobio povrede na rukama.

Nakon određenog vremena ispred haustora jedne zgrade čulo se da je policija zatekla N. N. muškarca koji je, kako su mu kasnije policajci saopštili, odgovarao opisu, te se snimatelj, koji je bio prilično udaljen od te lokacije, zaputio prema tom haustoru, piše “Crna hronika”.

Snimatelj je došao na lokaciju, nakon nastanka spornog snimka s nadzorne kamere što se vidi i na našem snimku. Dakle, kada je policija rekla muškarcu da ustane i kada su ga sproveli do službenog kombija.

Da li je to N.N. osoba koja je bježala policiji ili ne, to će utvrditi istraga, a u videu pogledajte intervenciju policije koju su  kamere Hayat televizije zabilježile.
 

 

Ostavite komentar: