Poziv za policiju! Gazda jedne prijavio gazdu druge kafane da pije u svom objektu

B.M. iz Bratunca prijavio je u subotu sugrađanina M.L. da u svom ugostiteljskom objektu konzumira alkohol sa još jednim nepoznatim licem, a koji se nalazi pored ugostiteljskog objekta koji je u vlasništvu prijavljivača.

On je policiji naveo da podnosi prijavu da ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

“Policijski službenici PS Bratunac su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa licem B.M, dok lice M.L. nisu zatekli na licu mjesta. U toku je dalji rad po prijavi prilikom čega policijski službenici PS Bratunac preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja događaja i utvrđivanja činjeničnog stanja”, navode u policiji.

Takođe, policijski službenici PS Bratunac su u prethodnom periodu postupali po prijavama lica B.M, te u vezi s tim protiv lica M.L. iz Bratunca podnijeli četiri izvještaja o počinjenom krivičnom djelu i nadležnom Sudu podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjena tri prekršaja iz oblasti javnog reda i mira.

Ostavite komentar: