“Povrede na glavi, tragovi krvi na rukama”: Policajci “za dlaku” spriječili ženu da se ubije

Policajci Ivan Spasojević i Nenad Vasiljević iz Zvornika brzim reakcijom i požrtvovanošću spasili su život K.J, koja se pokušala ubiti jutros u tom gradu, saznaje Srpskainfo.

Samo zahvaljujući Spasojeviću i Vasiljeviću žena je spasena i spriječena je tragedija.

Sve je počelo jutros oko 7.30 kada je policiji prijavljeno da se K.J. u toku noći udaljila od kuće u mjestu Jardan u Zvorniku. Policija je odmah izašla na teren i u pomoćnom objektu pronašli su sjekiru sa tragovima krvi, zbog čega je postojala bojazan da je sebi nanijela povrede.

“Odmah je započeto sa pretragom i pretresom terena, i policajci su pratili tragove krvi da bi oko 9.30 u tunelu u mjestu Glumina, policajci Spasojević i Vasiljević pronašli K.J. koja je bila promrzla, a tom prilikom su uočene i povrede na glavi kao i tragovi krvi po rukama”, pojasnio je izvor Srpskainfo. Ona je bila oskudno obučena, zbog čega je jedan od policajaca skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

“To je veoma nepristupačan teren, a kroz tunel prolazi voz pa su policajci morali što brže reagovati. Pošto Hitna pomoć nije mogla prići tunelu, policajci su je iznijeli i nosili do mjesta Jadran gdje su čekali ljekari”, istakao je naš izvor. Prema njegovim riječima zahvaljujući brzoj reakciji pomenutih policijaca spašen je život ove žene, jer je temperatura bilo veoma hladno, a svakog trenutka mogao je naići voz.

Portparol PU Zvornik Miljan Bobar potvrdio je za Srpskainfo da su pronašli nestalu ženu i da ona prevezeno u JZU Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoci.

“Policijski sluzbenici su i ovaj put pokazali spremnost i pozrtvovanost da pruze pomoc gradjanima u svakoj situaciji”, poručio je Bobar.

Ostavite komentar: