Posao za banjalučke policajce! Pijani vozač mopeda izazvao saobraćajku

04.09.2023. | 12:08

Lice iz Laktaša čiji su inicijali A.A. uhapšeno je jer je pijano, upravljajući mopedom, izazvalo saobraćajnu nezgodu bez povrijeđenih lica na lokalnom putu u mjestu Miloševci, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši postupili su po prijavi i izvršili uviđaj u subotu, 2. septembra, a testiranjem je kod uhapšenog lica utvrđeno 2,74 promila alkohola u organizmu.

Protiv lica A.A. biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, navedeno je u saopštenju.

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali Z.L. zbog sumnje da je počinilo krađu provalom u automobil.

Oštećeno lice prijavilo je nadležnoj policijskoj stanici da je provaljeno u njegov putnički automobil odakle su ukradeni određena količina novca i ključ od vozila.

Kod uhapšenog lica pronađeni si i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u Aleji Svetog Save, u kojoj je učestvovalo lice iz Prijedora čiji su incijali M.S. sa električnim trotinetom, koje je povrijeđeno, te nepoznato lice sa putničkim automobilom.

Preduzimanjem mjera, policijski službenici su identifikovali lice V.O. iz Čelinca koje će biti sankcionisano zbog počinjenih prekršaja.