Porodična tragedija kod Srpca: Svekar nakon svađe ubio snahu!

U porodičnoj kući u mjestu Sitneši na području opštine Srbac, sinoć oko 19:55 časova Popadić Neđeljko rođen 1952. godine iz mjesta Sitneši u Srpcu iz pištolja je ubio Popadić Ilijanu, rođenu 1978.godine iz Sitneša, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama svekar je ubio snahu, nakon svađe.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Aleksandar Simonović, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, navode iz Tužilaštva.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice Srbac, osumnjičeni je lišen slobode a nakon obavljene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biće sproveden radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. Nakon ispitivanja osumnjičenog, tužilac će donijeti odluku o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

Istraga u vezi sa počinjenim krivičnim djelom ubistvo je u toku.

 

Izvor.(ATV)

 

Ostavite komentar: