Policija stala u kraj lopovu: Za noć opljačkao lokal i kuću

Policija je uhapsila Z.T. iz Razboja Lijevčanskog kod Srpca zbog sumnje da je tokom noći opljačkao lokal i porodičnu kuću u Gradišci.

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da im je prvo juče oko 10 časova prijavljeno da je nepoznata osoba opljačkala ugostiteljski objekat u Gradišci, te iz aparata za igre na sreću ukrala novac.

“Operativnim radom policijskih službenika identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala Z.T. koji se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage izvršilo provalu na ulazna vrata ugostiteljskog objekta, nakon čega je ušao u unutrašnjost objekta, te izvršilo obijanje aparata igara na sreću, iz kojeg je otuđio novac u iznosu od oko 400 KM”, naveli su iz PU Gradiška.

Tokom jučerašnjeg dana policiji je prijavljena i provala u porodičnu kuću vlasništvo D.L. iz koje su prema izjavi vlasnika ukradene različite stvari.

Istragom je utvrđeno da je i ovu pljačku izvršio Z.T.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, saopštili su iz PU Gradiška.

Ostavite komentar: