Policija reagovala: Ranio čovjeka, pa završio iza rešetaka

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali R.S. iz Čović Polja, opština Donji Žabar, zbog sumnje da je ranilo iz vatrenog oružja drugo lice koje je pomoć zatražilo u šamačkom Domu zdravlja.

Ljekar Doma zdravlja Šamac obavijestio je u nedjelju, 16. januara oko 21.00 čas Policijsku stanicu Pelagićevo da je dovezeno lice čiji su inicijali Ž.S. sa prostrijelnom ranom u predjelu butine, koja je, najvjerovatnije, nanesena iz vatrenog oružja, saopštili su danas iz Policijske uprave Bijeljina.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je krivično djelo izvršeno u porodičnoj kući R.S. u Čović Polju, opština Donji Žabar”, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici Policijske stanice Pelagićevo uhapsili su R.S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela izazivanje opšte pasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspozivnih materija.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Šamcu, a uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi R.S. i tom prilikom su izuzeti predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv R.S. slijedi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju.

Ostavite komentar: