Policija reagovala: Lažna dojava o bombi na koncertu Jelene Karleuše u Banjaluci VIDEO

U trenucima dok je na ostrvu Stara Ada u Banjaluci sinoć nastupala pjevačica Jelena Karleuša, policiji je stigla dojava da se u tom restoranu nalazi bomba, a nešto kasnije je utvrđeno da je riječ o lažnoj dojavi.

Dojava je stigla desetak minuta prije ponoći, a nakon toga je izvršen protivdiverzioni pregled i njime je ustanovljeno da nema opasnosti.

“Karleuša je najavila zadnju pjesmu i otpjevala je. Onda je upala policija i izvršila evakuaciju”, rekao je za “Nezavisne novine” jedan Banjalučanin, koji je bio na koncertu.

Kako navode iz Policijske uprave Banjaluka, policijski službenici preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“ i otkrivanja izvršioca.

“Policijsku upravu Banjaluka, sinoć oko 23,50 časova putem telefona pozvala je nepoznata osoba i prijavila da je u Banjaluci u toaletu ugostiteljskog objekta koji se nalazi u naselju Ada postavljena eksplozivna naprava. Izvršenim provjerama i PDZ pregledom utvrđeno je da se radi o lažnoj prijavi”, ističu iz PU Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Mnogobrojni posjetioci sinoć su uglas pjevali sa pop divom, a Karleuša se potrudila da uprkos osvježenju održi koncert koji će grad na Vrbasu, sasvim sigurno, dugo da pamti.

“Hvala narode. Ni kiša nas nije sprečila da objasnimo kako se to radi. Auuuuu”, napisala je pjevačića ispod video snimaka zabilježenih u Staroj Adi.

Karleuša je, uz podršku atraktivnih pjevačica odradila pravi posao, a u prilog tome govore i mnogobrojni video snimci Banjalučana, ali i ljudi i iz drugih krajeva Srpske, koji su pokazali kako se provode.

“Diva”, “Tako to Karleuša radi”, “Svaka čast”, “Premoćna JK”… Samo su neki od komentara zadovoljnih posjetilaca nakon nastupa Jelene Karleuše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

 

 

Ostavite komentar: