Policija istražuje događaj: Izgorjela vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška

U Cerovljanima kod Gradiške izgorjela je vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića, potvrđeno je za N1.

Na licu mjesta je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji radi uviđaj, nakon čega će biti poznato da li požar podmetnut.

Tokom noći sa ponedjeljka na utorak planuo je još jedan objekat policijskog službenika koji je prije dva mjeseca otišao u penziju. Utvrđuje se da li je i taj objekat zapaljen namjerno.

Nezvanično se ove paljevine dovode u vezu sa ranijim aktivnostima policije u borbi protiv narkotika.

“Storidž” 1 i 2, “Transporter”, “Kelner” samo su neke od akcija koje su provedene u posljednje vrijeme, a usmjerene na borbu protiv nezakonite i organizovane trgovine droga.

Većina akcija nije zaobišla Gradišku, iz koje su, prema istražnim izvještajima potekle neke od najopasnijih grupa Balkanskog kartela.

Inače, policijski službenici MUP-a Republike Srpske jutros su Tužilaštvu BiH predali tri osobe koje su juče uhapšene u nastavku akcije “Storidž”.

Osumnjičeni su povezani sa narko-grupom koja djeluje na području Prijedora i okoline, a dovodi se u vezu sa osumnjičenim Railić Daliborom, koji se nalazi u pritvoru pojasnili su u Tužilaštvu.

Istraga u vezi ubistva načelnika prijedorske krim policije Radenka Bašića i dalje traje.

Ostavite komentar: