Pokušala se s momkom sakriti od majke, pa pala s balkona

Djevojka T. M. (18) iz Pijedora pala je sinoć oko 19 sati s drugog sprata zgrade u centru grada prilikom pokušaja prelaska na susjedni balkon.

Nesreća se dogodila u sestrinom stanu u kojem je djevojka bila s momkom čiju vezu, kako se nezvanično saznaje, nije odobravala njena majka.

U jednom trenutku, prema takođe nezvaničnim saznanjima, na vrata stana je neko pokucao, a djevojka, pretpostavljajući da je to njena majka, pokušala je pobjeći na susjedni balkon, što je umalo okončano tragedijom, piše Dnevni avaz.

Policija je sinoć saslušala njenog momka S. V. iz Prijedora i on je, kako nezvanično saznajemo, još u policiji.

Više detalja o ovom nesrećnom slučaju biće poznato nakon što izjavu da i djevojka.

Uviđaj su na licu mjesta sinoć obavili pripadnici PU Prijedor, a 18-godišnjakinja, inače srednjoškolka, nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Prijedoru, prebačena je u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci.

Stabilizovano  zdravstveno stanje

Stabilizovano je zdravstveno stanje djevojke čiji su inicijali T.M. (18) iz Prijedora koja je dovezena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, saopšteno je iz ovog centra.
Prema riječima dežurnog ljekara na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Predraga Berića, djevojka je sinoć primljena sa povredama lopatice i rebara.

 

Ostavite komentar: