Plesačice priznale prostituciju: Policija u Banjaluci uhapsila 11 osoba

Djevojke, koje su protekle noći zatečene u lokalu “Caribic Dance”, u sklopu hotela “Ćetojević” u Banjaluci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom, potvrdili su izvori Nezavisnih novina.

U objektu je zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su protekle noći realizivali akciju “Dolar”, a koja je usmjerena na otkrivanje prostitucije i prodaje droge.

Nezavisne nezvanično saznaju da je policija u ovaj objekat ušla oko 23.15 časova, te je utvrđeno da je radio uprkos odlukama po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimisani.

“U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jednog lica je pronađen kokain”, ističu sagovornici pomenutog portala.

Kako dodaju, uhapšeno je 11 lica, a među njima i vlasnik lokala Lari Živković  iz Prnjavora.

“Uhapšene su i Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke, te Marta V, Ana S, Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije”, kažu sagovornici.

Isti izvori, upućeni u istragu, dodaju da je uhapšen i Bernard Ć, državljanin Slovenije, te da je kod njega pronađen kokain.

“Uhapšen je i državljanin Slovenije Alen D, koji je izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine za drogu. Pao je i Mirhad F, državljanin Slovenije i BiH. On je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Među uhapšenima je i Miroslav S, inače  državljanin Slovenije, koji je hapšen u Italiji zbog droge”, kažu sagovornici.

Djevojke koje su uhapšene osumnjičene su da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu.

Iz banjalučke policije saopšteno je da su aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku.

“U toku je kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju navedenog predmeta”, saopštila je Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Ostavite komentar: